Einde seizoen?

Gezondheid gaat voorop, dat neemt niet weg dan mijn sporthart huilt. Ik hoop dat iedereen gezond uit deze situatie gaat komen en dat we snel weer kunnen gaan starten met trainen.

Ik ben benieuwd wat volgend schermseizoen zal gaan brengen.

Geslaagd aan de Johan Cruyff Academy

Op 14-02-2020 ben ik afgestudeerd aan de Johan Cruyff Academy Tilburg. 5,5 jaar gelden startte in de studie SPECO en kon zo deze jaren mijn topsport uren combineren met een studie Commerciële Economie.

World Cup Barcelona

In het eerste weekend van februari 2020 heb ik weer mogen schermen op de Wereld beker dames degen in Barcelona. Ieder jaar is dit weer een prachtig evenement. Volgende week verdedig ik mijn scriptie en ondanks dat ik hier meer dan druk mee was ben ik zeer tevreden over het resultaat van dit jaar. Startte de poule “rough” maar ben zeer goed terug gekomen. Als enigste Nederlandse door naar de eliminaties. Helaas deze verloren van de oud Europees kampioen Junioren uit Italië. Geëindigd op de 211 plaats. Mijn goed vriendin uit Litouwen naar een 152ste plaats kunnen

Eerste volle trainingsweek zit er weer op!

Zin in aankomend seizoen! Het word druk maar leuk! Ga volgend maand beginnen aan mijn afstudeerstage in Nijmegen en plan om zomer 2019 mijn HBO diploma in the pocket te hebben! Tegelijkertijd jongleren we dit natuurlijk met schermen, Against Cancer, bestuursfunctie SCDB en jeugdtrainingen. Seizoen 2018/2019 kom maar op!

Latest news

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur.

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!