Nov 2023
DUTCH OPEN , ROSMALEN
Het laatste weekend van november 2023 werd voor de tweede keer de Dutch Open georganiseerd door Schermclub Den Bosch. Als lid en trainster van de club was Cheryl beide toernooi dagen aanwezig om te coachen en zelf deel te nemen. Zij behaalde hier een 5de plaats op de eind ranking van het senioren dames toernooi na een hele spannende kwart finale tegen clubgenoot Vera met D 14-15.

NOV 2023
World Cup Legnano, ITALY
De eerste wereldbeker wedstrijd van het seizoen zit erop! En de eerste wereldbeker punten van dit seizoen zijn binnen. Hierdoor stijg ik van plek 546 naar plek 417 op de wereld ranglijst. Voor kwalificatie voor EK’s en WK’s telt de Nederlandse ranking. Maar de wereldranglijst bepaald o.a. wie naar het OKT mag en heeft grote invloed op de poule indeling van toernooien. Deze stijging op de ranking is dus top!

Okt 2023
SPLIT, CROATIA
Split is รฉรฉn van de zwaarste Satelliet toernooien van het seizoen. Na nog niet helemaal herstelt te zijn van de griep reisde Cheryl af naar Kroatiรซ. Na een pittige poule won ze haar eerste eliminatie tegen de Briste HILLIER. Waarna ze daarna mocht spelen tegen oude Wereld kampioen KUUSK uit Estland. Deze eliminatie verloor Cheryl met 15-11 waarmee ze eindigde op een mooie 63ste plaats.

Okt 2023
CAGLIARI, ITALY

(20+) Moe maar voldaan zijn onze dames, Cheryl de… – Schermclub Den Bosch | Facebook Moe maar voldaan zijn onze dames, Cheryl de Jong, Day de Wijn en Sophie Reesinck weer op weg naar huis. Afgelopen weekend kwamen zij in actie tijdens de Europa Cup, het EK voor teams die op nationaal niveau kampioen zijn geworden.

sept 2023
GENT, BELGIUM
Net naast het podium in Gent. Tijdens het CMVL 2023 behaalde Cheryl een 5de plaats en greep daarmee net naast het podium. (20+) In Gent deed SCDB ook hele goede zaken met… – Schermclub Den Bosch | Facebook

Sept 2023
TILBURG, NL

Cheryl wint het Koning Willem II toernooi!
Een prachtige start van dit seizoen voor Cheryl na het behalen van de winst in Tilburg. (20+) Hatseflats dat is GOUD voor @cheryldejong… – Schermclub Den Bosch | Facebook

Aug 2023

Circuitdag 2023! Vandaag vond de jaarlijkse circuitdag van Against Cancer plaats. Een zeer bijzondere en belangrijke dag voor vele gezinnen die helaas een kind hebben die getroffen is door kanker…Voor deze kinderen is het van belang dat zij zich een ke..(lees verder)(3) ๐˜พ๐™ž๐™ง๐™˜๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™™๐™–๐™œ ๐˜ผ๐™œ๐™–๐™ž๐™ฃ๐™จ๐™ฉ ๐˜พ๐™–๐™ฃ๐™˜๐™š๐™ง ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ Vandaag vond… – Schermclub Den Bosch | Facebook

mei 2023

Nederlands kampioen teams! De dames van Schermclub Den Bosch met team captain Cheryl zijn dit jaar weer Nederlands kampioen teams geworden! In een hele spannende finale in het stadhuis van Arnhem wist Cheryl in de laatste 3 minuten de winst binnen te halen! (3) Champions!! ๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ† Credits: Emmie Beijlen… – Schermclub Den Bosch | Facebook