Stichting Against Cancer
Mijn ervaringen en motivatie als schermer deel ik met een speciale doelgroep. Door de stichting “Against Cancer” ben ik benoemd als ambassadrice. Daarbij ondersteuning ik de stichting bij haar activiteiten die zij organiseert voor kinderen met kanker en hun familie.
  Against Cancer is een prachtige stichting die zich inzet voor kinderen met kanker en hun families. Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker. Dit doen zij door evenementen te organiseren waarbij de kinderen en hun families een top dag beleven. Een jaarlijks hoogtepunt is de ciruitdag in Assen. Verder organiseert Against Cancer vele andere leuke dagen voor deze gezinnen.   Against Cancer is een non-profit organisatie, de stichting draait volledig op vrijwilligers. Iedereen die betrokken is bij de organisatie zet zich belangeloos in voor de kinderen en hun gezinnen en ik ben erg trots dat ik deel uitmaak van deze prachtige stichting!    Voor meer informatie over de stichting klink op onderstaande knop.               
Persoonlijk verslag Against Cancer Familiereis oktober 2019 Persoonlijk verslag oktober reis Against Cancer 2019 “Afgelopen week had ik weer de eer om als vrijwilliger mee te mogen op de familiereis van Against Cancer. Tijdens hun jubileumjaar pakten ze extra groot uit en op donderdag ochtend vertrokken er in alle vroegte vier bussen vanuit Barneveld om gezinnen met een kind getroffen door kanker op te halen voor vier onvergetelijke dagen. Bus 4, #deleukstebus had het thema Apré Ski en we reden de route Steenwijk, Zwolle, Nijkerk en Utrecht waarna we met de andere bussen in het grensplaatsje Babberich verzamelde. Hier had de groep de kans om elkaar te ontmoeten en lekker te lunchen voordat we onze reis voortzetten richting Gladbeck, Duitsland. Het was weer een bomvol programma met alleen maar geweldig leuke dingen. Donderdag avond werd het entertainment weer verzorgt door onze performer Michael. Met een geweldige show, glittertattoos en ballonfiguren had hij de aandacht van heel de zaal.   Vrijdag ochtend vertrokken we na het ontbijt voor een dag Moviepark Germany, wat in deze tijd van het jaar Halloween versiering door heel het park heeft. Het was perfect pretpark weer en voor de oudere kinderen startten om 18:00 het echte gegriezel met het officiële Halloweenfeest. Door heel het park liepen horrorfiguren en voor wie dit te eng vond was Nickelodeonland een veilige plek. Na deze lange dag stond er op zaterdag nog een volprogramma op de planning, Phantasialand. Ook die dag was het weer ons zeer goed gezind en we vertrokken ’s Ochtens vroeg richting Brühl. Het was druk in het park maar dat liet de pret niet drukken. Gewapend met zonnebrand en een mooi lunchpakket gingen we de dag te gemoed. De zaterdag werd afgesloten met een bingo en een loterij met leuke prijzen voor de kinderen. Helaas brak de laatste dag toen alweer aan en met een extra uurtje slaap zat iedereen fris en fruitig aan het ontbijt. De helden van Paw Patrol en Bikkel sloten het bezoek aan Gladbeck af en we gingen weer onderweg naar Babberich voor onze laatste gezamenlijke lunch. We maakte een mooie groepsfoto, namen afscheid van elkaar en de bussen gingen weer hun eigen wegen om iedereen weer veilig thuis af te zetten.” Dit een kort persoonlijk verslag van deze fantastische reis, wil je meer lezen over deze reis? Bekijk dan de dagverslagen op de facebook en instragram van de stichting. Like en deel ze in je netwerk want zo vergroten we de bekendheid van deze mooie stichting. Against Cancer is een non-profit organisatie en alle vrijwilligers krijgen geen vergoeding. Alle opbrengsten en donaties gaan naar gezinnen die deze dagen zo goed kunnen gebruiken. Wil je donateur worden van de stichting, ze een warm hart toedragen of meer informatie? Om hun website vind je alle informatie die je nodig hebt!  Een origineel december cadeau voor iemand die al alles heeft? Maak een donatie uit hun naam en maak een gezin in een moeilijke tijd enorm blij! Wordt donateur!