Zoeken
  • cheryldejong

World Cup BarcelonaIn het eerste weekend van februari 2020 heb ik weer mogen schermen op de Wereld beker dames degen in Barcelona. Ieder jaar is dit weer een prachtig evenement. Volgende week verdedig ik mijn scriptie en ondanks dat ik hier meer dan druk mee was ben ik zeer tevreden over het resultaat van dit jaar. Startte de poule "rough" maar ben zeer goed terug gekomen. Als enigste Nederlandse door naar de eliminaties. Helaas deze verloren van de oud Europees kampioen Junioren uit Italië. Geëindigd op de 211 plaats. Mijn goed vriendin uit Litouwen naar een 152ste plaats kunnen coachen.0 keer bekeken

© 2016 by Cheryl de Jong- ©Photos by Johnny van Bergen

TeamNL, Schermen, Vrouwen in de topsport.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon