© 2016 by Cheryl de Jong- ©Photos by Johnny van Bergen

  • Instagram Social Icon
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
Zoeken
  • cheryldejong

Wereldbeker in Barcelona, Spanje.


Ik ben blij dat ik inmiddels weer mag schermen. Wat veel van jullie nog niet weten is dat ik begin januari samen met mijn moeder een zwaar auto ongeval heb gehad waar we beiden nog niet van herstel zijn. Ik mag gelukkig van de fysio weer beginnen met trainen en schermen. Bij de fysio krijg ik diverse behandelingen. Samen met de huisarts en fysio is een schema gemaakt voor mijn verdere revalidatie. Mijn whiplash verschilt van dan tot dag en het is dus lastig in te schatten hoe een dag kan verlopen. Overall heb ik erg veel druk en pijn op de schouders en nek, wat uitstraalt naar hoofdpijn. Mijn moeder heeft een langer herstel traject, maar het is niet aan mij om over haar gezondheid te spreken op online media.Naar omstandigheden ben ik met drie winst partijen, in mijn poule afgelopen vrijdag, tevreden. Ik verloor mijn eliminatie 15-11. Ik ga hard werken aan mijn revalidatie en kijk uit naar de rest van het seizoen.

12 keer bekeken