© 2016 by Cheryl de Jong- ©Photos by Johnny van Bergen

  • Instagram Social Icon
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
Zoeken
  • cheryldejong

Nieuw seizoen 2019-2020


Het nieuwe seizoen is gestart! Na afgelopen seizoen positief afgesloten te hebben met een zilveren medaille op het NK individueel en een gouden medaille op het NK teams ben ik heel gemotiveerd om dit seizoen een prachtig seizoen te maken! Ik ben blij bijna klachten/ pijn vrij te zijn na de aanrijding van afgelopen januari en ga positief het nieuwe seizoen in! Helaas ben ik wel veel punten op de Nederlandse en Wereld ranking verloren waardoor mijn start positie minder goed is dan dat ik uiteraard zou willen. Ik heb in de zomer hard gewerkt om weer fit te worden en ik ga er alles aan doen mijn plekje terug te veroveren. Het wordt pittig maar we gaan er voor!

3 keer bekeken