© 2016 by Cheryl de Jong- ©Photos by Johnny van Bergen

  • Instagram Social Icon
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
Zoeken
  • cheryldejong

Mooi resultaat in Soissons, Frankrijk19 en 20 oktober had ik een toernooi in Soissons, Frankrijk.

Hier behaalde ik een 46ste plek van de 187 deelneemsters.


Het toernooi begon zaterdag middag om 13:00 's middags, dit is een enorme luxe tenopzichte van de vroege start van de dag die we normaal hebben. Het nadeel van een late start, je bent tot erg laat bezig. Mijn poule ging enorm goed en won 5 van de 6 partijen. Hierdoor was ik 18de na de poule. De beste 9 waren direct geplaatst voor de tweede dag en iedereen ging door naar de eliminaties. Ik was de eerste eliminatie vrijgesteld en moest dus best lang wachten voordat ik weer mocht schermen. De tweede eliminatie ronde won ik met 15-9 en belande in de top 64. De beste 32 van de eerste dag gingen door naar de zondag dus ik had nog 1 winst aprtij nodig om door te mogen. Deze won ik 15-7 en mocht de zondag om 8:30 starten aan de tweede poule. De beste 16 van de Franse nationale ranking


waren vrijgesteld van de eerste toernooi dag en de beste 9 na de eerste poule kwamen bij deze poule ronde erbij en we startte aan een nieuwe poule. 29% van de deelnemers viel af, dit is meer dan normaal. Ik won twee partijen in mijn poule en verloor er 4, waarvan 1 met 5/4. Dit was niet voldoende om verder te mogen en ik eindige op een mooie 46ste plek. Dit werd gevierd in Disneyland Parijs!

0 keer bekeken